Over mij

Er kan natuurlijk niets op tegen een persoonlijke kennismaking, waarin ik je graag met enthousiasme vertel over mijn passies.
En het geeft me de gelegenheid ook wat vragen aan jou te stellen ūüôā

Alvast een korte introductie:

Na mijn studie Vormgeving en Communicatie werkte ik 12 jaar als mede-directeur van een snelgroeiend ICT-bedrijf. Een geweldige tijd waar ik ontzettend veel geleerd heb over mensen, talenten en competenties. De leergang Strategische HRM was een logische keuze om nog beter in te kunnen spelen op de behoeften aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Na de geboorte van onze zoon Max en de verkoop van ons bedrijf, besloot ik mijn passie voor mensen, imago en communicatie verder te ontwikkelen binnen een nieuwe onderneming. Hier ontwikkel en geef ik mijn trainingen, waarbinnen kracht door uitstraling de rode draad vormt.

Kleding en kleur als (symbolische) taal vind ik een geweldig instrument om de boodschap net even te versterken. Om op dit vlak een totaaladvies te kunnen geven, heb ik mijn opleidingen aangevuld met Kleding & Stijl, Kleur en Visagie. Het afgelopen jaar heb ik een aantal Masterclasses Neuropsychologie gevolgd en de NLP-opleiding, omdat de werking van onze hersenen en onze zintuigen mij ontzettend fascineert.

Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door. Heerlijk om te sporten of gewoon even uit te waaien. Daarnaast besteed ik veel tijd aan onze stichting Karunalaya voor straatkinderen in India en waarvoor we een educatieproject hebben ontwikkeld.

Wil je meer weten over mij, mijn passie voor mijn werk of heb je een specifieke vraag?

Neem gerust contact op, ik sta je graag te woord!

Fuchsia